Billeie fra Las Palmas Flyplass

BilleiePris.com er en uavhengig sammenligningsside til leiebil. Vi sammenligner priser hos flere utleiefirmaer samtidig, slik at du kan finne gode priser på bilutleie.Informasjon om Las Palmas Flyplass
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kart

Las Palmas Flyplass
LPA
Las Palmas - Gran Canaria
Spania

Offisiell nettside

Prisklasse for billeie:
Ifølge vår data er Las Palmas Flyplass den 9. billigste flyplassen for å leie bil fra i Spania.
KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Autopista GC-1, s/n, 35230, Las Palmas, Spanien, Spania


Telefon: +34 928 57 91 30

ANDRE NAVN:
Aeropuerto de Gran Canaria

BILUTLEIEFIRMAER:
10 internasjonale, 6 lokale


Leiebil fra andre flyplasser i $COUNTRY

Flyplass
Sted


Generell informasjon om Las Palmas Flyplass

Kort om Las Palmas Flyplass
Las Palmas flyplass ligger i Gando, midt på østkysten. Las Palmas flyplass ligger godt 18 kilometer fra Gran Canaria hovedstad, Las Palmas de Gran Canaria. Hvis du vil besøke denne hovedbyen med taxi, koster det 30 euro. Las Palmas flyplass ble bygget tilbake i 1993, hvorfor det fortsatt ser ut til å være relativt nytt. Selvfølgelig har det vært noen løpende renoveringer for å strømlinjeforme flyplassen prosessen for sine brukere samt sine ansatte.
Bilutleie Las Palmas - Gran Canaria
Bilutleie Las Palmas - Gran Canaria


Las Palmas flyplass er en veldig lett å bruke flyplass, hvor du virkelig tenker på klarheten. Hvis du er sulten på en lang reise, kan du raskt finne et sted å spise. Hvis du vil handle noen ting før du går videre, er det også mulig. Las Palmas flyplass har alt du trenger.

Avstander fra Las Palmas flyplass
Man må regne med å kjøre i 20 minutter for å komme til Las Palmas, 30 minutter å komme til Playa del Inglés og 45 minutter å komme til Puerto Rico. Disse tider beregnes ved kjøring i en vanlig personbil. Hvis du bruker offentlig transport, kan du forvente en betydelig lengre kjøretid. Derfor anbefales det å benytte seg av leiebil, siden det vil øke hastigheten på transport fra A til B - det betyr at du har flere timer for å nyte solen og slappe av, i stedet for å sitte i en buss og svette.

Nyt spansk med bil
Med bil er du garantert en komfortabel kjøretur på spansk. Du er gentleman over hastigheter og bremser, noe som indikerer at du styrer tempoet. For mange kan være en veldig fin funksjon å bruke - for å styre tempoet til minste detalj. Leiebil gir deg muligheten til å stoppe på et vakkert fjell og nyte den fantastiske utsikten som det er mulig å finne i Las Palmas.


Kjøretid med bil fra Las Palmas Flyplass


Destinasjon
Ca. kjøretid
Mas Palomas
20 minutter
Puerto Rico
35 minutter
Arguineguin
30 minutter
Puerto De Mogan
40 minutter
San Augustin
20 minutter
Bahia Feliz
15 minutter