Billeie fra Palma Mallorca Flyplass

BilleiePris.com er en uavhengig sammenligningsside til leiebil. Vi sammenligner priser hos flere utleiefirmaer samtidig, slik at du kan finne gode priser på bilutleie.Informasjon om Palma Mallorca Flyplass
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kart

Palma de Mallorca Flyplass
PMI
Palma Mallorca
Spania

Offisiell nettside

KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Palma, Baleariske Øer, Spanien, Spania


Telefon: +34 902 40 47 04

ANDRE NAVN:
Aeropuerto de Palma de Mallorca
Son Sant Joan Airport


BILUTLEIEFIRMAER:
12 internasjonale, 12 lokale


Leiebil fra andre flyplasser i $COUNTRY

Flyplass
Sted
Las Palmas - Gran Canaria


Generell informasjon om Palma Mallorca Flyplass

Kort om Palma Mallorca Flyplass
Palma de Mallorca flyplass, referert til som Son Sant Joan Airport, er en stor og internasjonal flyplass som ligger på den spanske øya Mallorca. Tilbake i 2009 hjalp Palma de Mallorca flyplass ca. 21 millioner mennesker kommer enten frem og tilbake - dette gjør flyplassen den tredje mest opptatt i Spania.
Bilutleie Palma Mallorca
Bilutleie Palma Mallorca


Bilutleieselskaper i flyplassen
På Palma de Mallorca flyplass finner du en rekke ledende bilutleiefirmaer, inkludert Avis, Hertz, Budsjett, Europcar, Goldcar, Interrent, Centauro, Sixt. Alle bedrifter har kontorer i samme område som bagasje, slik at du kan ordne papirarbeidet ordentlig, men du venter på bagasjen din.

Plassering
Palma de Mallorca Flyplassen ligger i den vestlige delen av Mallorca, spesielt ved landsbyen Can Pastilla (ca 8 kilometer fra sentrum av Palma de Mallorca). På grunn av økt trafikk måtte man bygge en ny flyplass tilbake i 1958 - flyplassen i dag kjenner Palma de Mallorca flyplass. Den nye bygningen brakte mange nye fasiliteter. Flyplassen åpnet offisielt i 1960.

Nydelig øy er best opplevd med leiebil
Mallorca er en fantastisk ferieøya, populært besøkt av danskene. Øya er veldig barnevennlig på grunn av de mange vakre og trygge strendene. For å komme til Mallorca, bruker du vanligvis Palma de Mallorca flyplass. Denne flyplassen er ekstremt enkel å bruke ettersom den er modernisert i en slik grad at du aldri går galt i byen. Denne Palma de Mallorca-flyplassen er flott å lande og reise til, ettersom flyplassen personalet alltid er klar til å hjelpe deg godt hvis du har spørsmål.

Kast sykkelen i bilen
Hvis du er sykkelentusiaster, bør du dra nytte av muligheten for leiebil. Med bilutleie kan du leie en bil der du kan plassere sykkelen din. Kjør mot foten av et fjell og la sykkelturen starte her. En sykkeltur på et av Mallorcas fjell er en flott opplevelse, hvor du både er utfordret for din utholdenhet, men også din viljestyrke. Med bil kan du kjøre hvor du vil - og det kan være spesielt fordelaktig på Mallorca, hvor det er hundrevis av attraksjoner verdt. Hvis du vil ha en sublime oversikt over de ulike bilutleiefirmaene og deres priser, sjekk prisen ved hjelp av skjemaet ovenfor.


Kjøretid med bil fra Palma Mallorca Flyplass


Destinasjon
Ca. kjøretid
Alcudia
45 minutter
Palma Nova
20 minutter
Magaluf
25 minutter
Cala Bona
55 minutter
Cala D'or
55 minutter
Cala Major
15 minutter
Cala Mesquida
1 time og 10 minutter
Cala Millor
55 minutter
Ca'n Picafort
50 minutter
Puerto de Pollensa
50 minutter
Sanat Ponsa
30 minutter
Valldemossa
30 minutter