Bilutleie De forente arabiske emirater

Sammenlign billeiepriser i De forente arabiske emirater gjennom oss. Vi søker mellom flere forskjellige utleiefirmaer samtidig, slik at du raskt kan få et overblikk og bilutleiealternativene i De forente arabiske emirater.

Om De forente arabiske emirater


Geografi
De forente arabiske emirater, en føderasjon av syv forskjellige land eller emirater, er en av de største leverandørene av olje i verden. Den ligger i Midtøsten. Det grenser på to gulfs, nemlig Gulf of Oman og Persian Gulf. De forente arabiske emirater deler sine territoriale grenser med Oman og Saudi-Arabia. Selv om Emirates of Emirates også deler en grense på tolv kilometer med Qatar, er det fortsatt et spørsmål om tvist.
Hovedstaden Abu Dhabi er en øy og er den største byen i De forente arabiske emirater. Dubai og Abu Dhabi begge store byer, er rike og moderne.2

Topografi
Topografien i De forente arabiske emirater er for det meste sandig. En stor del av landet er dekket av sandrike ørkener. Havets sand og et grusområde ligger opp til fjellkjeden Al Hajar, som ligger i den nordøstlige delen av landet. Kystområdene er dekket av sandkasser og kalkstein, som ofte er utsatt for flom. Kalksteinområdet skaper en trekant fra kystnettene med Al Hajar fjellkjeden og områder i Saudi-Arabia.
Grus slettene går sydover, og fortsetter til et område bak Ra al-Khaimah til en slett som stiger over 900 meter. Dette området brukes til dyrking og er en av de største matvareleverandørene til landet. Fruktene som vokser inkluderer datoer, mango og sitrus.3

Historie og politikk
De forente arabiske emirater (UAE) er en sammenslutning av syv emirater. Disse emiratene er absolutt arvelige monarkier. Navnene på disse landene i føderasjonen er Abu Dhabi, Ajman, Fujairah, Sharjah, Dubai, Ras al-Khaimah og Umm Al-Qaiwain. UAE styres av et føderalt øverste råd. En prosentandel av inntektene til hver enkelt emirat er inkludert i UAEs nasjonale budsjett.
Selv om et føderalt øverste råd i UAE eksisterer, er presidentskapet og toppminsterskipet vanligvis arvelig. For tiden er UAEs statsminister Mohammed bin Rashid Al Maktoum, og presidenten er Khalifa bin Zayed Al Nahyan.4


Klima
Det meste av regionen i De forente arabiske emirater opplever et varmt og solrikt klima. De varmeste månedene i dette landet er juli og august. Fjellkjeden Al-Hajar opplever kjøligere temperaturer på grunn av økningen i høyden. Mot slutten av sommeren blåser en bris som heter shraqi. Sharqi brisen er ganske ubehagelig for innbyggerne.
Regnet i kystområdene er mindre enn 4,7 tommer. Men fjellkjeden kan få en nedbør på 13,3 tommer i gjennomsnitt. Landet kan også oppleve voldsomme og sterke støvstormer. 5

Økonomi
Økonomien i De forente arabiske emirater er den nest største etter økonomien i Saudi-Arabia. BNP i UAE i 2014 stod på en enorm mengde på 403,2 milliarder dollar. Selv om UAE har en variert økonomi, er hoveddelen av inntektene avhengig av produksjon av olje og petroleum.