Bilutleie Frankrike

Sammenlign billeiepriser i Frankrike gjennom oss. Vi søker mellom flere forskjellige utleiefirmaer samtidig, slik at du raskt kan få et overblikk og bilutleiealternativene i Frankrike.

Om Frankrike


Frankrike er lett en av de mest populære turistmålene i verden. Kjent for sin kunst, dets viner og mat, er dette landet i Vest-Europa gjennomsyret av historie og kultur.

Paris, den kosmopolitiske hovedstaden i Frankrike, og er kjent som Light of Light og Capital of Fashion fordi det er hjemmet til de beste og fineste mote designere og kosmetikk-Chanel, Dior, Claris, L'Oréal, Yves Saint-Laurent og mer. Ligger ved elven Seine, lever det opp til sitt rykte om å være den vakreste og romantiske av alle byer. Mer enn to og en halv million mennesker bor i Paris. Den offisielle valutaen er Euro og fransk er språket som er snakkes.

Den franske republikken (som det ofte kalles) deler sine grenser med Belgia og Luxembourg i nordøst, med Tyskland, Italia og Sveits i øst og Spania i sør vest. Det finnes en naturlig grense mellom Spania og Frankrike i form av et fjellkjede - Pyreneene. Mont Blanc på 4.810 m er det høyeste fjellet og ligger mellom grensene mellom Frankrike og Italia.

Frankrike er kjent for sitt geografiske mangfold, og man kan se dette i forskjeller og kontraster som eksisterer i moderne og fasjonable Paris, strendene langs den langs Atlanterhavet, den solfylte franske elven, vinterstedene, Keltiske Britany og slottene i Loire-dalen. Landet er kjent for sine viner og diverse retter.


Det er hjemmet til 'kunst' og regnes som et kunstnerparadis. Mange flotte malere, skulptører og håndverkere har gjort det til deres hjem. Man har bare å ta en titt på skulpturen av Rodin, maleriene av Monet, Renoir og Cezanne, og nyt den oppslukende opplevelsen de har råd til. Fransk kunst har alltid vært i forkant for den kreative avantgarden. Den urbane kunstscenen er like rik og gatekunstnere har skapt fantastisk kunst i lang tid.

Frankrike har mange historiske landemerker og fantastiske turiststeder. Et besøk er ufullstendig uten besøk til det ikoniske Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Grand Palais og Petit Palais, Triumfbuen og Notre-Dame-katedralen. Landets rike historie er tydelig i Palace of Versailles, det romerske teatret og Lascauxs gamle hule tegninger.

Fransk mat er en kulturell opplevelse, en kunst og nesten en livsstil, og ingen steder i verden er kokkens kreativitet uttrykt bedre. Fra den ydmyke baguetten og croissanten til smerte au chocolat, elsker franskene å spise god mat og gjøre det også.

Med sine middelalderbyer, middelhavsstrender, alpine landsbyer, berømte museer som Louvre-museet, sentrum Pompidou, historiske byer, slott og gamle ruiner, er det nok å holde deg opptatt og glad i flere måneder. Fang turkis magien i Cote d'Azur, besøk de franske Alpene til ski og snowboard, besøk den historiske byen Avignon og La Provence og ikke glem å smake de berømte franske crepes og smerte au chocolat.
Frankrike er full av Joie de Vivier og alle som besøker er fylt med den.SE OGSÅ: Flyplasser i Frankrike på et kart