Bilutleie Hong Kong

Sammenlign billeiepriser i Hong Kong gjennom oss. Vi søker mellom flere forskjellige utleiefirmaer samtidig, slik at du raskt kan få et overblikk og bilutleiealternativene i Hong Kong.

Om Hong Kong


Hong Kong er et selvstendig territorium som er offisielt kjent som Hongkongs spesielle administrative region i Folkerepublikken Kina. Spredt over et område på 1 104 km, er det en av verdens tettest befolkede regioner med en estimert befolkning på 7,3 millioner. Den ligger i Sørøst-Kina, og er kjent som en stor havn og finansiell knutepunkt. Interessant, det er også byen som er rangert først for antall skyskrapere i verden.
Det består hovedsakelig av Kowloonhalvøya, New Territories og Hong Kong Island. Navnet Hong Kong betyr "duftende havn". Hong Kong ligger i Sør-Kinahavet ved Pearl River Delta-munnen.

Hong Kong er en fantastisk blanding av tradisjon og moderne livsstil, med sine mange arrangementer og festivaler, kryss mellom kulturer og naturlandskaper også. Faktisk er naturen i Hong Kong en slik hvor sjeldne fugler er funnet.

Reisende kan hoppe på en dobbel decker buss for å utforske byen, eller bare velge å se på de vakre havnene. Den har store landsparker spredt over det territoriet der naturen er beskyttet. Den har et av de smidigeste transportsystemene i verden. Vandring eller kajakkpadling er alternativer som reisende kan utforske i Hong Kong.

Verden kjent for sin mat, tilbyr Hong Kong valg av kantonesiske, sichuanese, japanske eller franske til sine besøkende. De fleste besøkende foretrekker Hong Kong for det brede spekteret av shopping det tilbyr. Hongkong-markedene tilbyr noe for folk med alle slags budsjetter. Byen er vert for mange museer og konsertsaler som lager et utvalg av forestillinger som fremhever den vakre kulturen og historien til dette stedet. Det er interspersed med kinesisk så vel som kolonial påvirkning er sett.

En av Hongkongs må se severdigheter, er ManMo-templet, dedikert til litteraturens gud, dateres tilbake til 1847. Dette er også stedet der du må oppleve synet av den fantastiske bronze Big Buddha ved klosteret Po Lin. Om natten, ikke gå glipp av Symphony of Lights, et lys og lyd show som involverer 44 bygninger i Hong Kong-skyline.

Det travle nattmarkedet på Temple Street er noe som gir stor glede, å handle, bare se og fest på noen gatemat. Sik Sik Yuen Wong Tai Sin-templet er en åpenbaring i form av fargerike søyler og gitterarbeid. Du kan velge å få din formue å lese her med hjelp av fortune tellere.

Et annet vakkert minne som du kan bære av Hong Kong er den 400 år gamle landsbyen Lai Chi Wo, som ligger i Plover Cove Country Park. Det er en Hakka inngjerdet landsby med 200 hus, to templer, tre forfedre og ferskvanns våtmarker. Den biologiske mangfoldet i denne regionen er verdt å se med blomster, vinranker, mangrover og marine liv. Landsbyen driver egne guidede økologiske og kulturelle turer, med enda et verksted for Hakka klebrig risblanding.