Bilutleie Irland

Sammenlign billeiepriser i Irland gjennom oss. Vi søker mellom flere forskjellige utleiefirmaer samtidig, slik at du raskt kan få et overblikk og bilutleiealternativene i Irland.

Om Irland


Republikken Irland eller bare kjent som Irland, er et vakkert land med forbløffende grønne landskap, noe som gjør det ikke overraskende at landet blir referert til som Emerald Isle. Den ligger i den nordvestlige kvadranten i Europa og i det nordlige Atlanterhavet. Den deler en grense med Nord-Irland.

Med et samlet areal på 84 421 kvadratkilometer, anses Irland som den tredje største øya på kontinentet i Europa. Den har en befolkning på over seks millioner mennesker. Irland er kjent for sin fantastiske, uberørte naturskjønne utsikt, frodige greener og praktfulle kystklipper. Det lover en unik og spennende opplevelse for utendørs elskere og nysgjerrige reisende.
Fra de ikoniske klippene, de islige innsjøene og fascinerende stier med lappeteppe av frodige, grønne enger til det pittoreske irske landskapet, fantastiske nasjonalparker og fantastiske landskap, har Irland et mangfoldig geografisk trekk som sikkert vil imponere alle landets besøkende.

Folk som kommer til å besøke Irland vil ha pusten med ekte frisk luft bort fra støy og forurensninger i byen. Den har et avslappet miljø med vennlige og gjestfrie mennesker. De som elsker spenningen ved utendørs opplevelser, vil finne Irland et paradis med dekar med varierte stier og landskaper. Dens fascinerende distinkte arkitektur og praktfulle landsbyer er sikkert verdt å bli fanget. Besøkende kan nyte Irlands tradisjonelle matretter, gå på utendørsaktiviteter som utflukter, trailing, fugletitting eller fiske og ta en tur i landets fantastiske arkitektoniske stiler. Mat i Irland er kjent for sine ferske ingredienser og tradisjonell smak. Landets berømte retter inkluderer potetscones, irsk stek, poached rødspettefileter og røkt laks. Irsk gin, whisky og mikrobryggeri er også mye lovet.

Den største byen i Irland, som også er hovedstaden, er Dublin. Besøkende i byen Dublin blir forelsket i byens glitrende kyster, fantastisk fjellutsikt, praktfulle gamle slott, strålende festivaler og rik historisk arv. Turer i byen ønsker deg velkommen til rester av flere epoker, inkludert viktoriansk, georgisk, viking og middelalderlig epoker. Byen har også livlige musikk scener, gratis museer, koselige irske litteraturer og bemerkelsesverdige katedraler.

Noen av de mest elskede turistmålene i Dublin er Guinness Storehouse, Kilmainham Gaol, Dublin Castle, Long Room Library i Trinity College, Abbey Theatre, Great South Wall og Croke Park Stadium. Hva mer? Dublin feirer St. Patrick's Day som trekker mengder mengder årlig.