Bilutleie Malta

Sammenlign billeiepriser i Malta gjennom oss. Vi søker mellom flere forskjellige utleiefirmaer samtidig, slik at du raskt kan få et overblikk og bilutleiealternativene i Malta.

Om Malta


Plassert på kontinentet i Sør-Europa, Republikken Malta eller bare kjent som Malta har et varmt klima og er et populært turistmål. Landet ligger bare 58 miles sør for Sicilia, Italia i Sør-Europa og ca 186 miles nord fra den nordafrikanske kysten.

Med et samlet areal på bare 316 kvadratkilometer, anses Malta å være et av de minste landene i Europa. Denne øya nasjonen består av tre øyer nemlig Malta, Gozo og Comino. Den har en estimert befolkning på 429 000 personer. Det maltesiske folk er kjent for å være vennlige og hjelpsomme. Malta er omtalt som Storbritannias beste sol- og sjødestinasjon, og er omgitt av klart turkis farvann og går aldri langt fra det strålende solrike været. Det er derfor det tilbyr et paradisreservat for besøkende som ser etter en kombinasjon av strand og solferie og til og med for de som bare trenger en pause fra byen.

Fra imponerende klart vann, pittoreske viker og flotte utvalg av strandpromenaden til fantastiske forbrytelser, imponerende arkitekturer og interessant arv, kan Malta enkelt fange hjertene til reisende som ønsker å sole seg i solen og få en smak av øyas rike historie.

Hjem for en rekke UNESCOs verdensarvsteder, kan Malta skryte av sine rike korallrev, unike undervanns geologiske strukturer og praktfulle undervannsgrotter, samt flyfartøy og skipsvrak som gir dykkere og snorklere en spennende vannopplevelse. Besøkende kan også nyte sightseeing i øyas imponerende museer og historiske templer. Bortsett fra det fascinerende vannet og den naturskjønne utsikten, kan besøkende på øya nyte en eklektisk herlig blanding av middelhavskjøkken. Noen av de berømte kjøkkenene i Malta inkluderer kjøttrettbragioli, kaningryter, Lampuki eller fiskekake og øya favoritt dessert kannoli som i utgangspunktet er et stekt bakverk som er fylt med ricotta.

Den største byen i Malta er Birkirkara, med Valletta som hovedstad. Hvis du er ute etter en perfekt byflykt med glitrende hav, god mat og engasjerende historie, vil du oppdage at Valletta er det beste alternativet.

Noen av Vallettas velkjente destinasjoner inkluderer Saint John's Co-Cathedral, Grand Masters Palace, den enorme Grand Harbour, Nasjonalmuseet for arkeologi og Collegiate Parish Church of Saint Pauls Shipwreck. Valletta er også vert for livlige kulturarrangementer, og tilbyr et sted for moro shopping og rekreasjonsopplevelser på øya.