Billeie fra Københavns Flyplass

BilleiePris.com er en uavhengig sammenligningsside til leiebil. Vi sammenligner priser hos flere utleiefirmaer samtidig, slik at du kan finne gode priser på bilutleie.Informasjon om Københavns Flyplass
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kart

Københavns Flyplass
CPH
Kastrup
Danmark

Offisiell nettside

KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Lufthavnsboulevarden 6, 2770 Kastrup, Danmark


Telefon: +45 32 31 32 31

ANDRE NAVN:
Kastrup Flygplass

BILUTLEIEFIRMAER:
8 internasjonale, 1 lokale
Generell informasjon om Københavns Flyplass

Kort om Københavns Flyplass
Københavns Lufthavn åpnet i 1925 og er Danmarks største flyplass. Flyplassen serverer over 29 millioner passasjerer hvert år og ble også kalt Kastrup flyplass i gamle dager.
Bilutleie Kastrup
Bilutleie Kastrup


Alle bilutleiefirmaer ligger i bilutleiefirmaet i P1. For å komme til P1, ta en av flyplassens terminalbusser, kjører 10 minutter fra både Terminal 2 og Terminal 3. Terminalbussene mellom flyplassen og leieområdet er gratis. Med bilutleie fra Københavns Lufthavn kan du enkelt reise rundt Sjælland i ditt eget tempo.

Københavns Lufthavn presenterte en plan om å investere 20 milliarder i 2016. kroner i å utvide flyplassen slik at kapasitet på 40 millioner kan opprettes. passasjerer og 55.000 flere starter og landinger hvert år. Første fase av den nye bygningen forventes ferdigstilt i 2019. Den andre fasen forventes ferdigstilt innen 2020.

Samlet sett vil den nye konstruksjonen gi 13 nye porte primært for langdistansefly. Det vil også være et nytt passkontroll i det nye området.


Kjøretid med bil fra Københavns Flyplass


Destinasjon
Ca. kjøretid
København Centrum
20 minutter
Helsingør
45 minutter
Roskilde
30 minutter
Køge
35 minutter
Malmø
30 minutter (Betalingsvej)