Billeie fra Malaga Flyplass

BilleiePris.com er en uavhengig sammenligningsside til leiebil. Vi sammenligner priser hos flere utleiefirmaer samtidig, slik at du kan finne gode priser på bilutleie.Informasjon om Malaga Flyplass
Navn:
IATA:
Sted:
Land:

Se på kart

Malaga Flyplass
AGP
Malaga
Spania

Offisiell nettside

Prisklasse for billeie:
Ifølge vår data er Malaga Flyplass den 6. billigste flyplassen for å leie bil fra i Spania.
KONTAKTINFORMASJON
Adresse:
Av. del Comandante García Morato, 29004 Malaga, Spania


Telefon: +34 913 21 10 00

ANDRE NAVN:
Málaga Costa del Sol
Pablo Ruiz Picasso


BILUTLEIEFIRMAER:
12 internasjonale, 12 lokale


Leiebil fra andre flyplasser i $COUNTRY

Flyplass
Sted
Las Palmas - Gran Canaria


Generell informasjon om Malaga Flyplass

Kort om Malaga Flyplass
Det er verdt å dra nytte av leiebil fra Malaga flyplass. Vanligvis vil du kunne leie en bil veldig billig som det er høy etterspørsel. Du kan sammenligne priser fra flere bilutleiefirmaer via skjemaet ovenfor.
Bilutleie Malaga
Bilutleie Malaga


Malaga flyplass er veldig populær og populær blant reisende som gir innstillingen for en perfekt start på ferien. Flyplassen har alt hjertet ønsker - det er shoppingmuligheter, spisesteder, barer, etc. Det er rett og slett noe for enhver smak.

Malaga flyplass ligger i Malaga - byen er en havneby i Andalusia (Sør-Spania). Byen Malaga er besøkt av tusenvis av mennesker hvert år på grunn av sin vakre beliggenhet. Med en kystlinje på nesten 35 kilometer, kan du bare elske denne utmerkede havnebyen. Vi har alle hørt om den fantastiske Costa del Sol kysten, hvor du kan slappe av i full gang. Malaga er en del av denne kysten, noe som gjør byen til en perle i en avslappende verden. Malaga Airport er også preget av dette lukrative miljøet. Flyplassen er veldig klar og lett å komme til for turister som besøker den for første gang.

Med bil kan du finne de beste stedene å slappe av
Som overskriften sier, kan du reise med bil til Madsas absolutte perler i oasen. På fjellet finner du de beste og vakreste stedene å slappe av. Det kan imidlertid være vanskelig å finne sitt perfekte sted med offentlig transport, da busser vanligvis ikke kjører helt oppe. Derfor kan leiebil være en god mulighet til å bruke. Med leiebil kan du bestemme selv hvor høyt du ønsker å være på fjellet, og hvis du ønsker å finne et annet sted å nyte byen, kan du raskt kjøre på.


Kjøretid med bil fra Malaga Flyplass


Destinasjon
Ca. kjøretid
Malaga By
20 minutter
Torremolinos
20 minutter
Marbella
35 minutter
Fuengirola
25 minutter
Benalmadena
20 minutter
Nerja
1 time